Első edzés előtti tájékoztató

Üdvözlünk TÉGED a Pole Heaven közösségében!
 
Magyarországon egyedülálló rendszer alapján, nagyfokú precizitás és odafigyelés mellett tanulhatod Nálunk a rúdsportot és a légtornát is.
 
Hogyan biztosítjuk mindezt?
  • kizárólag magasan képzett, több éves rúdsport és karika múlttal rendelkező trénerekkel dolgozunk, akik minden, a sportoktatáshoz szükséges, államilag elismert edzői képesítéssel rendelkeznek, és folyamatosan képzik magukat
  • más stúdiókkal ellentétben mi nem 8-12 fős edzéseket tartunk, így biztos lehetsz abban, hogy jut rád elég idő az edzésen, tudsz haladni a szintrendszerben
  • 60 perces óráinkon a maximális létszám 4 fő (1 fő / rúd vagy karika), így háromszor annyi figyelmet kapsz, 3-4 fős órára szóló órajegyeink pedig csupán 10-20%-al magasabbak a környező stúdiók árainál. Árainkat megtalálod az Áraink menüpontban.
  • egyedileg kidolgozott, több, mint 10 éves rúdsport és légtorna tapasztalat alapján felépített szintrendszerrel dolgozunk, így az edző utasításait betartva a sérülés kockázata elenyésző
 
Mit kell tenned akkor, ha szeretnél részt venni az első edzéseden?

 
                                                    RÚDSPORT                     NYÚJTÁS                     KARIKA        EXOTIC POLE (90 perc)
HÉTFŐ  7:30, 8:30, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 18:00 Nincs elérhető edző Nincs elérhető edző
KEDD 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
+ egyéb időpontokban magánóra lehetőség
 Magánóra lehetőség Magánóra lehetőség 19:00
SZERDA 8:30, 9:30, 10:30, 11:30, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
+ egyéb időpontokban magánóra lehetőség
19:00 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség  Magánóra lehetőség Magánóra lehetőség
CSÜTÖRTÖK 14:00, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 19:00, 20:00 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség Magánóra lehetőség Magánóra lehetőség 18:30, 20:15 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség
PÉNTEK 7:30, 8:30, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség Magánóra lehetőség 18:00 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség  Magánóra lehetőség
SZOMBAT 8:00, 9:00, 10:00 + egyéb időpontokban magánóra lehetőség Magánóra lehetőség Magánóra lehetőség Nincs elérhető edző
VASÁRNAP ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA


A kis létszámú edzések miatt órarendünk rugalmasabb, mint a többi stúdiónál, így ha szeretnél jönni edzeni, akkor első alkalommal 2 lehetőséged van.

Lépj be a Facebook csoportunkba ITT, majd a közösségi chat-eknél található időpontfoglalás chatbe írj nekünk, hogy mikor és milyen edzésre szeretnél jönni. Ennek minden edzőnk tagja, így akinek van szabad kapacitása az általad megadott időpontban, fog neked jelezni.

Vagy hívd Krisztát / írj neki üzenetet Viberen / Messengeren / E-mailben, és felkeres Téged.

Telefon és Viber (WhatsApp NEM): +36 30 444 1930
Messenger: www.facebook.com/bartos.kriszta
E-mail: info@poleheaven.hu

Az üzenet tartalmazza:

 
Név:
Telefonszám:
Általad preferált napok és időpontok (Nyitva tartás H-P 7-21, Sz 7-18):
Magán / kiscsoportos órát szeretnél:
Milyen típusú edzést keresel?: rúdsport, exotic pole, karika, nyújtás, erősítés (jelenleg csak magánóra), akrobatika (jelenleg csak magánóra)
Választott edző neve (nem kötelező kitölteni):
 
Fenti információk ismeretében Kriszta keresni fog Téged, és ajánl Neked edzőt.

 Az edzőkről bővebben olvashatsz a www.poleheaven.hu/oktatok linken.
 
Első óra előtti fontos információk

 Olvasd át kérlek a Házirendünket, amit ezen a linken találsz meg:
http://www.poleheaven.hu/hazirend

Mit vigyek magammal?

Edzőruhát:
Rúdsportra: Alulra egy minél rövidebb nadrágot, felülre pedig egy sportmelltartót és trikót. Ha téli időszak van, és fázós vagy, nyugodtan hozhatsz magaddal pluszban hosszú nadrágot, zoknit, vagy lábszármelegítőt is. Amennyiben szeretnél költséghatékonyan bevásárolni, akkor itt meg tudod tenni:
Felső

Légtornára, nyújtásra, erősítésre: Leggings, sportmelltartó és trikó. Ha téli időszak van, és fázós vagy, nyugodtan hozhatsz pluszban zoknit vagy lábszármelegítőt is.

Exotic pole: amiben jól érzed magad, lehet hosszú, vagy rövid nadrág is. Cipő nem kötelező, de TÉRDVÉDŐ MINDENKÉPP legyen nálad.Rúdtörlő rongyot: Mi a Heaven-ben mindenkinek adunk rúdtörlő rongyot, amit minden használat után mosunk, de ha szeretnél sajátot hozni, akkor azt is lehet természetesen. Például ITT! tudsz venni megfelelőt
 
Folyadékot: Sportolás közben nagyon fontos a megfelelő folyadék bevitel, így erről se felejtkezz el.

Mire figyeljek?

Légy pontos: Az edzés egyik legfontosabb része a bemelegítés. Amennyiben ez akár részben is kimarad, megnő a sérülések veszélye, így gondosan ügyelj rá, hogy inkább előbb, mint később érkezz. Az első órád előtt pedig kb. 15 perccel érkezz, hogy ki tudd tölteni az egészségügyi nyilatkozatot.

Ne használj testápolót és krémeket az óra előtt 12 órával: Amennyiben száraz a bőröd, próbálj meg inkább belülről hidratálni, igyál több folyadékot, így nem lesz szükséged ezekre a termékekre.

Ne menj az edzés előtt 24 órával szoláriumba: A rúd ha tetszik, ha nem, tépi a bőröd. Ha egy kicsit is megpirulsz, borzasztó fájdalmaid lesznek, továbbá a szolárium krémek zsírossá teszik a bőröd, amitől csúszni fogsz.

Ne gyantáztass az óra előtt 12 órával: Gyantázás után a legtöbb esetben ápoló krémeket és olajokat használnak a kozmetikusok. Ezek is ugyanúgy csúszáshoz vezetnek.

Ne edzz az órád előtti napon: Az első rúdtánc órádra ne érkezz izomlázzal. Behatárolja a mozgástartományod, és a fáradt izmaid nem képesek úgy teljesíteni, ahogy te azt szeretnéd.

Egyél edzés előtt: Az óra előtt 1-2 órával egyél valamilyen szénhidrát tartalmú ételt. Ne tömd tele magad, valami könnyűt válassz.
 
Gyakran ismételt kérdések!
 
Nem érek rá délután. Tudok reggel, napközben, hétvégén is menni hozzátok?
Természetesen. Hétfőtől szombatig tartunk nyitva. A kis létszámú csoportok miatt akár napközben is tudsz nálunk edzeni. Keresd Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén, és egyeztet veled a számodra megfelelő időpontról, és az elérhető edzőkről. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.

Egyedül, vagy maximum a barátnőmmel együtt szeretnék edzeni menni, erre van lehetőség?
Természetesen van, magán vagy páros magánóra keretében. Keresd Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén, és egyeztet veled a számodra megfelelő időpontról, és az elérhető edzőkről. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.

Nem igazán értem a rendszert. Mit tudok tenni, ha szeretnék járni edzésre?
Ha el vagy veszve az információ rengetegben, akkor keresd nyugodtan Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.
 
Reméljük, hogy minden fontos információt sikerült átadni Neked, és már alig várod, hogy személyesen is megismerkedjünk! Amennyiben még bizonytalan vagy, kérdésed lenne, hívd nyugodtan Krisztát ezzel kapcsolatban, vagy írj neki üzenetet.

Hasznos és érdekes olvasni valók:


http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_kezdoknek_elso_ora_elott

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_tenyek_es_tevhitek_1_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_tenyek_es_tevhitek_2_resz

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_1_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_2_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_3_resz

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_kezdoknek

http://www.poleheaven.hu/blog/10_ok_amiert_erdemes_kiprobalni_a_rudtancot_rudsportot
 
Várunk sok-sok szeretettel!
Vissza