Első edzés előtti tájékoztató

Üdvözlünk TÉGED a Pole Heaven közösségében!

Ha gyakorlásra szeretnél termet bérelni, akkor ITT tudsz bejelentkezni.
Amennyiben edzőként bérelnél termet, keress minket üzenetben!


 ENGLISH POLESPORT CLASSES
CLICK HERE

BEJELENTKEZÉS AZ ELSŐ EDZÉSEDRE
Ha szeretnél jönni edzeni, akkor első edzés előtt keresd Krisztát.
Hívás / Viber (Whatsapp nem): +36 30 444 1930
Weboldalon keresztüli üzenet EZEN a linken
Facebook messengeren ITT


Online bejelentkezési felületünkhöz csak tagjaink férnek hozzá, ezért az első órád előtt kérjük, írj nekünk üzenetet vagy hívj minket.
Ha üzenetet írsz, akkor az alábbi információkra van szükségünk:
Neved:
Telefonszámod:
Milyen típusú edzést szeretnél: rúdsport / exotic pole / karika / nyújtás
Magán vagy csoportos órán vennél részt?
Megközelítőleg melyik napok, és milyen idősáv lehet számodra megfelelő az edzésre?


Hétfőtől szombatig több, mint 40 különböző időpontban tartunk edzéseket. Korán reggel, napközben, kora délután és az esti időszakban is, így van lehetőséged választani.

Itt egy kiscsoportos órarend TERVEZETET láthatsz, ez a lista folyamatosan bővül.

Igyekszünk igazodni az egyéni igényekhez, így ha nem találsz a listán szimpatikus időpontot, vagy magánórára jönnél, akkor is keress minket bátran.
 

  RÚDSPORT LÉGTORNA NYÚJTÁS EXOTIC POLE
HÉTFŐ 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00
+ magánórák
17:00 + magánóra lehetőség 18:00 + magánóra lehetőség -
KEDD 8:00, 9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 + magánóra lehetőség 18:00 + magánóra lehetőség 19:00 + magánóra lehetőség 19:15 + magánóra lehetőség
SZERDA 7:30, 8:30, 9:30, 9:45, 10:30, 11:30, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 + magánóra lehetőség 20:00 + magánóra lehetőség 18:00 + magánóra lehetőség magánóra lehetőség
CSÜTÖRTÖK 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 19:00, 20:00 + magánóra lehetőség magánóra lehetőség magánóra lehetőség 18:30, 20:15 + magánóra lehetőség
PÉNTEK 7:30, 8:30, 9:45, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00 + magánóra lehetőség 19:00 + magánóra lehetőség magánóra lehetőség magánóra lehetőség
SZOMBAT 9:00, 10:00 + magánóra lehetőség 11:00 + magánóra lehetőség 11:00 + magánóra lehetőség  


Árainkat ITT találod!
 Mit kell tudnod rólunk?

Magyarországon egyedülálló rendszer alapján, nagyfokú precizitás és odafigyelés mellett tanulhatod Nálunk a rúdsportot és a légtornát is.
 
Hogyan biztosítjuk mindezt?
  • kizárólag magasan képzett, több éves rúdsport és karika múlttal rendelkező trénerekkel dolgozunk, akik minden, a sportoktatáshoz szükséges, államilag elismert edzői képesítéssel rendelkeznek, és folyamatosan képzik magukat
  • más stúdiókkal ellentétben mi nem 8-12 fős edzéseket tartunk, így biztos lehetsz abban, hogy jut rád elég idő az edzésen, tudsz haladni a szintrendszerben
  • 60 perces óráinkon a maximális létszám 4 fő (1 fő / rúd vagy karika), így háromszor annyi figyelmet kapsz.
  • egyedileg kidolgozott, több, mint 10 éves rúdsport és légtorna tapasztalat alapján felépített szintrendszerrel dolgozunk, így az edző utasításait betartva a sérülés kockázata elenyésző
Ha szeretnéd valóban megtanulni a rúdsport gyakorlatok kivitelezését, tudni, hogy mit és hogyan kell pontosan kivitelezni, akkor Várunk szeretettel!


 
 
Mit kell tenned akkor, ha szeretnél részt venni az első edzéseden?

Első edzés előtt keresd Krisztát.
Hívás / Viber: +36 30 444 1930
Weboldalon keresztüli üzenet EZEN a linken
Facebook messengeren ITT


Online bejelentkezési felületünkhöz csak tagjaink férnek hozzá, ezért az első órád előtt kérjük, írj nekünk üzenetet vagy hívj minket.
Ha üzenetet írsz, akkor az alábbi információkra van szükségünk:
Neved:
Telefonszámod:
Milyen típusú edzést szeretnél: rúdsport / exotic pole / karika / nyújtás
Magán vagy csoportos órán vennél részt?
Megközelítőleg melyik napok, és milyen idősáv lehet számodra megfelelő az edzésre?

 


Első óra előtti fontos információk

Címünk: 1074, Budapest, Szövetség utca 45. Fsz. 2.
Kapucsengő: 10, két kapu van, ne ijedj meg, mindkettőnél 10-est kell nyomni


Edzést lemondani az időpont előtt 24 órával van lehetőséged, ezt követően az órajegy kiszámlázásra kerül.

Fizetni utalással vagy készpénzzel tudsz annál az edzőnél, akinél voltál.

 Olvasd át kérlek a Házirendünket, amit ezen a linken találsz meg:
http://www.poleheaven.hu/hazirend

Mit hozz magaddal?

Edzőruhát:
Rúdsportra: Alulra egy minél rövidebb nadrágot, felülre pedig egy sportmelltartót és trikót. Ha téli időszak van, és fázós vagy, nyugodtan hozhatsz magaddal pluszban hosszú nadrágot, zoknit, vagy lábszármelegítőt is. Amennyiben szeretnél költséghatékonyan bevásárolni, akkor itt meg tudod tenni:
Felső

Légtornára, nyújtásra, erősítésre: Leggings, sportmelltartó és trikó. Ha téli időszak van, és fázós vagy, nyugodtan hozhatsz pluszban zoknit vagy lábszármelegítőt is.

Exotic pole: amiben jól érzed magad, lehet hosszú, vagy rövid nadrág is. Cipő nem kötelező, de TÉRDVÉDŐ MINDENKÉPP legyen nálad.


Mire figyelj?

Légy pontos: Az edzés egyik legfontosabb része a bemelegítés. Amennyiben ez akár részben is kimarad, megnő a sérülések veszélye, így gondosan ügyelj rá, hogy inkább előbb, mint később érkezz. Az első órád előtt pedig kb. 15 perccel érkezz, hogy ki tudd tölteni az egészségügyi nyilatkozatot.

Ne használj testápolót és krémeket az óra előtt 12 órával: Amennyiben száraz a bőröd, próbálj meg inkább belülről hidratálni, igyál több folyadékot, így nem lesz szükséged ezekre a termékekre.

Ne menj az edzés előtt 24 órával szoláriumba: A rúd ha tetszik, ha nem, tépi a bőröd. Ha egy kicsit is megpirulsz, borzasztó fájdalmaid lesznek, továbbá a szolárium krémek zsírossá teszik a bőröd, amitől csúszni fogsz.

Ne gyantáztass az óra előtt 12 órával: Gyantázás után a legtöbb esetben ápoló krémeket és olajokat használnak a kozmetikusok. Ezek is ugyanúgy csúszáshoz vezetnek.

Ne edzz az órád előtti napon: Az első rúdtánc órádra ne érkezz izomlázzal. Behatárolja a mozgástartományod, és a fáradt izmaid nem képesek úgy teljesíteni, ahogy te azt szeretnéd.

Egyél edzés előtt: Az óra előtt 1-2 órával egyél valamilyen szénhidrát tartalmú ételt. Ne tömd tele magad, valami könnyűt válassz.


Gyakran ismételt kérdések!
 
Nem érek rá délután. Tudok reggel, napközben, hétvégén is menni hozzátok?
Természetesen. Hétfőtől szombatig tartunk nyitva. A kis létszámú csoportok miatt akár napközben is tudsz nálunk edzeni. Keresd Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén, és egyeztet veled a számodra megfelelő időpontról, és az elérhető edzőkről. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.

Egyedül, vagy maximum a barátnőmmel együtt szeretnék edzeni menni, erre van lehetőség?
Természetesen van, magán vagy páros magánóra keretében. Keresd Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén, és egyeztet veled a számodra megfelelő időpontról, és az elérhető edzőkről. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.

Nem igazán értem a rendszert. Mit tudok tenni, ha szeretnék járni edzésre?
Ha el vagy veszve az információ rengetegben, akkor keresd nyugodtan Krisztát a megadott elérhetőségei valamelyikén. Kérjük, hogy hétvégén mindenképp üzenetben (SMS, VIBER, MESSENGER) keresd.
 
Reméljük, hogy minden fontos információt sikerült átadni Neked, és már alig várod, hogy személyesen is megismerkedjünk! Amennyiben még bizonytalan vagy, kérdésed lenne, hívd nyugodtan Krisztát ezzel kapcsolatban, vagy írj neki üzenetet.

 
Hasznos és érdekes olvasni valók:

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_kezdoknek_elso_ora_elott

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_tenyek_es_tevhitek_1_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_tenyek_es_tevhitek_2_resz

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_1_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_2_resz
http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_alapok_rudtancolni_szeretnek_3_resz

http://www.poleheaven.hu/blog/rudtanc_kezdoknek

http://www.poleheaven.hu/blog/10_ok_amiert_erdemes_kiprobalni_a_rudtancot_rudsportot
 
Várunk sok-sok szeretettel!
Vissza