Pole Heaven házirend

Ahhoz, hogy a Stúdió zavartalanul működjön, és a Pole Heaven közösségén belül mindenki jól érezze magát, szükség van bizonyos szabályok betartására, így kérjük, figyelmesen olvasd el és tartsd be a házirendet.
 
Bejelentkezés, lemondás, órák törlése
1.1. Az órákra történő bejelentkezés menete:
- Első edzésed előtt keresd Krisztát, aki segít neked edzőt választani. Amennyiben már választottál, vagy már jársz valamelyik edzőnkhöz, akkor vedd fel közvetlenül vele a kapcsolatot.
-Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik edzőt válaszd, akkor nézd meg a szabad helyeket a csoportunkban:
https://www.facebook.com/groups/poleheaven .
- Ha nem találsz számodra megfelelő időpontot, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@poleheaven.hu e-mail címen, vagy a +36 30 444 1930 telefonszámon.

1.2. Lemondás
- Óra foglalást lemondani az órát megelőzően 24 órával van lehetőség annál az edzőnél, akihez időpontot foglaltál. Ellenkező esetben az óra díja kiszámlázásra kerül. Ez alól kivételt képez a betegség, amit orvosi igazolás megléte mellett fogadunk el.
 
2. Órajegyek, bérletek
2.1. Stúdiónkban átutalással vagy készpénzzel lehet fizetni.
2.2. Az órajegy / bérlet díját az óra megkezdése előtt kell az edzőnél kiegyenlíteni. Érvényes bérlet esetén azt az edzés megkezdése előtt szükséges az edzőnek átadni.
2.3. Az aktuális árlistát megtalálod a weboldalon, a Facebook oldalon, és a recepción is.
2.4. A bérlet nem átjárható, azt annál az edzőnél tudod felhasználni, akinél vásároltad.
2.5. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatóak.
 
3.Bérlethosszabbítás
3.1. Bérlethosszabbításra betegség esetén, orvosi igazolás megléte mellett, az azon szereplő napok számával van lehetőség. Egyéb esetekben keresd a választott edződ.
 
4. Edzések
4.1. A résztvevők biztonságára és személyiségi jogaira való tekintettel az órákra látogatók nem jöhetnek be.
4.2. Kérjük, időben érkezz! Ne zavard edzőtársaid és az óra menetét késéssel, ez fokozottan igaz az első edzésedre, ahol egy egészségügyi kérdőívet is ki kell majd töltened.
4.3. Edzéseink koedukáltak. Férfi vendégeinket kérjük, hogy a kis öltözőben öltözzenek át.
4.4. Edzőtársaid nyugalma és biztonsága érdekében szobatiszta háziállatod csak az edzővel történt egyeztetés után hozd magaddal.
 
5. Tisztaság, higiénia, biztonság, balesetvédelem
5.1. Amennyiben bármilyen fertőző betegség tüneteit észleled magadon, kérjük, ne vegyél részt az edzésen, mihamarabb fordulj orvoshoz. Házirendünk 3.1. pontja alapján orvosi igazolás megléte esetén bérletedet meghosszabbítjuk.
5.2. A Stúdió tisztaságának megőrzése érdekében kérjük, hogy cipődet hagyd a recepción. Az öltözőbe illetve a termekbe utcai cipőben belépni TILOS!
5.3. Esős idő esetén kérjük, az ernyődet összezárt állapotban a bejárat előtt hagyd!
5.4. Amennyiben poharat, evőeszközt, bögrét használsz, kérjük mosogasd el magad után / helyezd a mosogató gépbe!
5.5. Figyelj a termek, a rudak, a mosdó és a zuhanyzó tisztaságára. Minden esetben úgy hagyd ott, ahogy te is szeretnéd találni!
5.6. Edzés előtt minden ékszert távolíts el magadról, különös tekintettel a gyűrűkre, karkötőkre, bokaláncokra és köldök piercingekre. Nem csak balesetveszélyes, de a rudakban / karikákban is kárt tehet.
5.7. Kérünk, hogy amennyiben nyílt sérülésed, horzsolásod, sebed van, ragaszd le a területet, ezzel elkerülve a fertőzés veszélyét.
5.8. Az órákon alkohol vagy egyéb szer befolyásoltsága alatt részt venni TILOS! Bármelyik eset az óráról és a Pole Heaven-ből való kizárást eredményez.
5.9. Az órákon mindenki saját felelősségére vesz részt, a Pole Heaven a sérülésekért, balesetekért felelősséget nem vállal.
5.10. Személyes tárgyaitokért, értékeitekért a Pole Heaven stúdió felelősséget és kártérítési kötelezettséget nem vállal.
5.11. A stúdióban tilos a dohányzás!
5.12. A stúdió berendezéseiben okozott kárt a károkozónak kell megtérítenie!
5.13. A stúdió sporteszközei csak edző jelenlétében használhatóak. Kivételt képez ez alól a gyakorló óra, ahol kérjük, csak olyan elemekkel próbálkozz, amit biztonsággal tudsz kivitelezni.
5.13. Közös érdekünk, hogy a lakóközösség házirendjét, tisztaságát, csendjét megtartsuk!
5.14. Kérjük, hogy a szeméttel a kukát etessétek, mert a padló diétázik!
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressétek a Pole Heaven tulajdonosát, Bartos Krisztát a megadott elérhetőségeken.
 
Vissza