Karika (aerial hoop)

Karika (aerial hoop)

légtornász eszközön végrehajtott hajlékonysági és erőelemek

Az egyik legnőiesebb cirkuszi eszköz. Egy mennyezetre erősített fémkarikában végzünk különböző nehézségű hajlékonysági illetve erőelemeket.Ugyanúgy, mint minden más sport esetében, itt is nagyon fontos a test fokozatos terhelése a sérülések elkerülése végett.

Iskolánkban több évnyi szakmai tapasztalaton alapuló, egyedi szintrendszer alapján, vegyes szintű, kiscsoportban dolgozunk (max. 4 fő). Ez azt jelenti, hogy egy órán vesznek részt a kezdő és haladó tanítványok, viszont mindenkivel a saját szintjének megfelelően, egyedileg foglalkozunk, a szintrendszerben éppen soron következő gyakorlatot tanítva.

Ne aggódj, nem fognak "kinézni" azért, mert kezdő vagy, mindenki volt az, úgyhogy várunk sok szeretettel előképzettség nélkül is.

Bejelentkezés minden esetben szükséges itt, a weboldalon keresztül, ezen a linken: http://www.poleheaven.hu/belepes , majd regisztráció után az órarendben tudsz választani időpontot a szabad helyek függvényében. A következő heti időpontok pénteken kerülnek fel a weboldalra.

Ha nem találsz megfelelő időpontot magadnak, akkor vedd fel Krisztával a kapcsolatot telefonon / VIBER-en: +36 30 444 1930 számon.

Ajánlott öltözék: kényelmes felsőrész, leggings/hosszú nadrág, lábszármelegítő, zokni
Árainkat megtalálod az Árak menüpontban www.poleheaven.hu/araink

 

Bejelentkezés Facebook