Rúdsport (vegyes csoport)

Rúdsport (vegyes csoport)

kezdő, középhaladó, haladó, profi

Mint minden sportnál, a rúdsport / rúdtánc esetében is nagyon fontos a test fokozatos terhelése a sérülések elkerülése végett. Iskolánkban több évnyi szakmai tapasztalaton alapuló, egyedi rúdsport szintrendszer alapján, vegyes, kis csoportban dolgozunk (max. 4 fő).

Ez azt jelenti, hogy egy órán vesznek részt a kezdő, középhaladó, haladó és profi tanítványok is, viszont mindenkivel a saját szintjének megfelelően, egyedileg foglalkozunk, a szintrendszerben éppen soron következő rúdsport gyakorlatot tanítva.
Ne aggódj, nem fognak "kinézni" azért, mert kezdő vagy, mindenki volt az, úgyhogy várunk sok szeretettel előképzettség nélkül is.

Bejelentkezés minden esetben szükséges itt, a weboldalon keresztül, ezen a linken: http://www.poleheaven.hu/belepes , majd regisztráció után az órarendben tudsz választani időpontot a szabad helyek függvényében. A következő heti időpontok pénteken kerülnek fel a weboldalra.

Ha nem találsz megfelelő órát magadnak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@poleheaven.hu vagy telefonon / VIBER-en: +36 30 444 1930 számon.

Ajánlott öltözék: kényelmes felsőrész, minél rövidebb, de legalább térdet szabadon hagyó nadrág
opcionális: lábszármelegítő, zokni

Ha szeretnél többet megtudni a rúdsportról, kattints ide: Rúdtánc
Ha még többet olvasnál, irány a blog: http://www.poleheaven.hu/blog
Árainkat megtalálod az Árak menüpontban www.poleheaven.hu/araink

Bejelentkezés Facebook