Spárga nyújtás kezdőknek – Hatékony spárga gyakorlatok 3.rész

A rúdtánc gyakorlatok kivitelezéséhez egy bizonyos szint után elengedhetetlen a megfelelő hajlékonyság. De hogyan érheted el? Milyen nyújtás gyakorlatokkal?

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. augusztus 27.

E gy áprilisi blogbejegyzésemben (1.rész, és 2.rész) már érintettük a nyújtás témát.

Írtam nektek arról, mi kell ahhoz, hogy maga a nyújtás program sikeres legyen. Az azóta eltelt hónapokban rengeteg kérdés érkezett hozzám, hogy oké, de mégis milyen nyújtás gyakorlatokkal lehet szembetűnő eredményt elérni?
Az előző két részben a legnépszerűbb kérdéseket néztük meg a témával kapcsolatban. Ha lemaradtál, akkor itt megnézheted őket (1.rész és 2.rész)

Most nézzük meg a 88 napos harántspárga nyújtás programot.

A 88 nap alatt 22 alkalommal kell nyújtanod, az 1, 7, 13, 19, 25, 31, 36, 41, 46, 51, 55, 59, 63, 67, 70, 73, 76, 79, 82, 84, 86, 88 napokon, ez alapján a videó alapján.



A videóban elmondjuk a fontos tudnivalókat egy-egy gyakorlattal kapcsolatban, viszont ha még sohasem nyújtottál, erősen ajánlott eljönnöd személyesen pár edzésre, ahol nem csak elmagyarázzuk, hogyan kell a gyakorlatokat szabályosan kivitelezni, hanem ki is javítjuk az esetleges hibákat.

A sorozat következő, egyben utolsó részében pedig hasznos tippeket kaphatsz, amik elősegítik a sikeres nyújtás programod. Itt olvashatod!
 
Ha szeretnél bekapcsolódni az óráinkra, akkor várunk Téges sok szeretettel Budapesten a 7. kerületben. Infókért katt ide!


Kérdésed lenne? Várom üzeneted a blog@poleheaven.hu e-mail címre.

Share:

Megtekintve: