Bartos Kriszta

Bartos Kriszta

Rúdsport, Rúdtánc, Nyújtás, Kondi, Karika, Versenyfelkészítés, Trénerképzés, Life coaching, Spiritual coaching

Szia!

Örülök, hogy itt vagy a Pole Heaven oldalán és szeretnél többet megtudni rólam. Bartos Kriszta vagyok, az iskola megálmodója és tulajdonosa.

Az elmúlt években nagy utat tettem meg. Egy nagyobb súly felesleggel és annál kisebb önbizalommal, de 2010 augusztusában ellátogattam az első rúdtánc órámra. Szerelem volt első forgásra. Csúsztam, küzdöttem, kenegettem a foltjaim szorgosan, de haladtam előre töretlen hittel.
2011 júniusában elindultam életem első versenyén, a Dollhouse által szervezett házi bajnokságon, ahol a haladó kategóriában 2. helyezést értem el, illetve elnyertem a Közönség kedvence díjat is. Hatalmas erőt adtak ezek a sikerek, így még abban az évben neveztem a Miss Poledance Hungary versenyre. Nagy megtiszteltetés volt egy színpadon állni a magyar rudas világ nagyjaival, még nagyobb boldogság volt megszerezni a 19-ből a 10. helyet. 2012 áprilisában részt vettem a Pole Fitness Hungarian Open versenyen is. A döntőbe nem kerültem be, viszont rengeteg tapasztalatot szereztem, amiket a mai napig hasznosítok a versenyfelkészítések alatt.
A versenyzéssel egy időben megszereztem életem első, sporthoz kapcsolódó képesítését a Dollhouse tréner képzésén, ezt követően nem sokkal, 2011 novemberében megkezdtem edzői tevékenységem a RúdtáncDebrecen-nél. Adtam órákat Szentendrén is, majd a Pole Dance Fitness Hungary csapatát erősítettem több éven keresztül. A Pole Heaven-t 2017-ben alapítottam.
Állandó tudásszomjamnak köszönhetően az elmúlt években több sportot is kipróbáltam, illetve elvégeztem egy fitness-testépítő edző képzést is. A rúdsport mellett a karikàt és az edzőtermi edzést sikerült beépítenem az életembe.
Az edzősködés mellett angyalterapeuta, továbbá végzett life- és business coach vagyok, így néha néha számíthatsz érdekes, ugyanakkor elgondolkodtató kérdésekre is. :D
Az óràimon mindig arra törekszem, hogy TE jól érezd magad és feltöltődve, elégedetten, tudatosabban lépj ki a stúdió kapuján.

Várlak nagyon sok szeretettel az edzéseken, mint edző, ha pedig a tested mellett a lelked is edzenéd, előveszem a coach énem. :)

Ha olvasnál még rólam, akkor ITT megteheted!

Kriszta elérhetőségei: +36 30 444 1930 (hívás H-P 9-14) vagy írj SMS-t / VIBER üzenetet
Messenger: www.facebook.com/bartos.kriszta
E-mail: bartos.kriszta@poleheaven.hu

Bejelentkezés Facebook