Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

Trénerképzés, Life coaching, Spiritual coaching, Kronobiológiai pszichogenetika

Szia!

Örülök, hogy itt vagy a Pole Heaven oldalán és szeretnél többet megtudni rólam. Kozák-Bartos Kriszta vagyok, az iskola megálmodója és tulajdonosa.

Az elmúlt években nagy utat tettem meg. Egy nagyobb súly felesleggel és annál kisebb önbizalommal, de 2010 augusztusában ellátogattam az első rúdtánc órámra. Szerelem volt első forgásra. Csúsztam, küzdöttem, kenegettem a foltjaim szorgosan, de haladtam előre töretlen hittel.
2011 júniusában elindultam életem első versenyén, a Dollhouse által szervezett házi bajnokságon, ahol a haladó kategóriában 2. helyezést értem el, illetve elnyertem a Közönség kedvence díjat is. Hatalmas erőt adtak ezek a sikerek, így még abban az évben neveztem a Miss Poledance Hungary versenyre. Nagy megtiszteltetés volt egy színpadon állni a magyar rudas világ nagyjaival, még nagyobb boldogság volt megszerezni a 19-ből a 10. helyet. 2012 áprilisában részt vettem a Pole Fitness Hungarian Open versenyen is. A döntőbe nem kerültem be, viszont rengeteg tapasztalatot szereztem, amiket a mai napig hasznosítok a versenyfelkészítések alatt.
A versenyzéssel egy időben megszereztem életem első, sporthoz kapcsolódó képesítését a Dollhouse tréner képzésén, és időközben fitnesz-testépítő edző is lettem. Ezt követően nem sokkal, 2011 novemberében megkezdtem edzői tevékenységem a RúdtáncDebrecen-nél. Adtam órákat Szentendrén is, majd a Pole Dance Fitness Hungary csapatát erősítettem több éven keresztül. A Pole Heaven-t 2017-ben alapítottam.

Az edzői utánpótlás nevelése szívügyem.  A célom, hogy minden rúdsport stúdióba ellátogató kiváló, szakképzett edzőkkel találkozhasson, így biztonságosan ismerkedhessen meg ezzel a gyönyörű sporttal. Jelenleg a trénerek képzésével és az oktatói tananyagok fejlesztésével telnek a mindennapjaim.

Folytonos tudásszomjamnak köszönhetően akkreditált life- business- csoportos- és teamcoach, továbbá kronobiológiai pszichogenetikai elemző végzettségeket is szereztem az elmúlt években,  jelenleg pedig a Dunaújvárosi Egyetem Sport-Szakoktató képzésének hallgatója vagyok.
Az edzéseken, a trénerképzések során és a coaching üléseken is arra törekszem, hogy feltöltődve, elégedetten, tudatosabban lépj ki az ajtón.

Igaz, hogy rúdsport edzéseket jelenleg nem tartok, de minden Pole Heaven edző kiváló, jó kezekben leszel. ITT tudsz olvasni a Pole Heaven edzőkről.
Ha szükséged van rá, várlak Téged sok szeretettel, empátiával a coaching üléseken, rövid tájékoztatót ITT találsz.
Ha érdekel a rúdsport trénerképzés, infókat ITT találsz.
Ha olvasnál még rólam, akkor ITT megteheted!

Kriszta elérhetőségei: +36 30 444 1930 (hívás H-P 9-14) vagy írj SMS-t / VIBER üzenetet
Messenger: www.facebook.com/bartos.kriszta
E-mail: bartos.kriszta@poleheaven.hu

Bejelentkezés Facebook