Bartos Kriszta

Bartos Kriszta

Trénerképzés, Life coaching, Spiritual coaching

Szia!

Örülök, hogy itt vagy a Pole Heaven oldalán és szeretnél többet megtudni rólam. Bartos Kriszta vagyok, az iskola megálmodója és tulajdonosa.

Az elmúlt években nagy utat tettem meg. Egy nagyobb súly felesleggel és annál kisebb önbizalommal, de 2010 augusztusában ellátogattam az első rúdtánc órámra. Szerelem volt első forgásra. Csúsztam, küzdöttem, kenegettem a foltjaim szorgosan, de haladtam előre töretlen hittel.
2011 júniusában elindultam életem első versenyén, a Dollhouse által szervezett házi bajnokságon, ahol a haladó kategóriában 2. helyezést értem el, illetve elnyertem a Közönség kedvence díjat is. Hatalmas erőt adtak ezek a sikerek, így még abban az évben neveztem a Miss Poledance Hungary versenyre. Nagy megtiszteltetés volt egy színpadon állni a magyar rudas világ nagyjaival, még nagyobb boldogság volt megszerezni a 19-ből a 10. helyet. 2012 áprilisában részt vettem a Pole Fitness Hungarian Open versenyen is. A döntőbe nem kerültem be, viszont rengeteg tapasztalatot szereztem, amiket a mai napig hasznosítok a versenyfelkészítések alatt.
A versenyzéssel egy időben megszereztem életem első, sporthoz kapcsolódó képesítését a Dollhouse tréner képzésén, és időközben fitnesz-testépítő edző is lettem. Ezt követően nem sokkal, 2011 novemberében megkezdtem edzői tevékenységem a RúdtáncDebrecen-nél. Adtam órákat Szentendrén is, majd a Pole Dance Fitness Hungary csapatát erősítettem több éven keresztül. A Pole Heaven-t 2017-ben alapítottam.
Az edzői utánpótlás nevelése szívügyem.  A célom, hogy minden rúdsport stúdióba ellátogató kiváló, szakképzett edzőkkel találkozhasson, így biztonságosan ismerkedhessen meg ezzel a gyönyörű sporttal. Jelenleg a trénerek képzésével és az oktatói tananyagok fejlesztésével telnek a mindennapjaim.
Folytonos tudásszomjamnak köszönhetően akkreditált life- business- csoportos- és teamcoach végzettségeket is szereztem az elmúlt években, jelenleg pedig a Dunaújvárosi Egyetem sportszakoktató képzésének hallgatója vagyok.
Az edzéseken, a trénerképzések során és a coaching üléseken is arra törekszem, hogy feltöltődve, elégedetten, tudatosabban lépj ki az ajtón.

Igaz, hogy rúdsport edzéseket jelenleg nem tartok, de minden Pole Heaven edző kiváló, jó kezekben leszel.
Ha szükséged van rá, várlak Téged sok szeretettel, empátiával a coaching üléseken, rövid tájékoztatót ITT találsz.
Ha érdekel a rúdsport trénerképzés, infókat ITT találsz.
Ha olvasnál még rólam, akkor ITT megteheted!

Kriszta elérhetőségei: +36 30 444 1930 (hívás H-P 9-14) vagy írj SMS-t / VIBER üzenetet
Messenger: www.facebook.com/bartos.kriszta
E-mail: bartos.kriszta@poleheaven.hu

Bejelentkezés Facebook

Tóth Berni

Tóth Berni

Rúdsport, Nyújtás, Akrobatika, Versenyfelkészítés

Sziasztok,
 
Tóth Bernadett vagyok, a Pole Heaven stúdió rúdsport trénere.

2010 decemberében egy saját magammal kötött fogadást elveszítve mentem el életem első rúdtánc órájára. Azon az órán mindent megkaptam, amire vágytam, ami egészen addig hiányzott a kis életemből. Teljes szerelem lett, amire nem volt előtte példa. Sajnos gyerekkoromban a közelben két választási lehetőség volt: a triatlon és judo, egyiktől jobban menekültem, mint a másiktól, pedig mozgékony leány voltam, szerettem is –volna- sportolni, ez végül kiteljesedett abban, hogy szinte mindig engem „kértek” meg testnevelés órán a mozdulatok bemutatására.

Két év fanatikus óralátogatás után lehetőséget kaptam a Rúdtánc Debrecennél az oktatásra, amiért a mai napig hálás vagyok és közben megszereztem a Fitness-testépítés szakirányú Sportoktatói végzettséget.

2014-ben kezdtem el a Pole Dance Fitness stúdióban oktatni, hihetetlen érzés volt, hogy az ország egyik legnevesebb iskolájában taníthatok. Közben kipróbáltam több légtorna eszközt is, karikát, silket és a hammockot, ami végül szintén elvarázsolt, így 2018-ban elvégeztem az AerialFitness tanfolyamot.
A szerelem töretlen, ezt az érzést igyekszem továbbadni az óráimon. A tanítványok öröme az én örömöm is, látni, ahogy óráról órára magabiztosabbak és egy-egy régóta vágyott elem elérése mekkora boldogsággal tölti el őket.

Várlak téged is jó hangulattal a Heaven-ben!

Berni elérhetőségei: +36 20 242 6963
Messenger: www.facebook.com/bernadett.toth.1612
E-mail: toth.bernadett25@gmail.com

Bejelentkezés Facebook

Meleg - Csontos Réka

Meleg - Csontos Réka

Rúdsport, Karika, Nyújtás, Kondi,

Szia!
Meleg - Csontos Réka vagyok, a Pole Heaven rúdsport és karika edzője.
Óvodás korom óta a mozgás az életem. Általános iskolás éveimben heti rendszerességgel jártam néptáncra, hip-hopra és balettra is. Táncművészeti szakgimnáziumban folytattam tanulmányaimat, ekkor találkoztam a rúdsporttal, ami a kedvenc mozgásformámmá vált. Akkor döntöttem el, hogy tanítani szeretnék, és ez lesz a hivatásom.
A középiskola elvégzése után fitnesz instruktor, majd személyi edző végzettséget szereztem, ezekkel párhuzamosan pedig rúd és karika edzői képzéseken is részt vettem. Mivel fontos számomra a minőségi, magas színvonalú oktatás, így természetesen a mai napig képzem magam.
2018 óta tanítok rúdsportot, 2020 óta pedig karikát is, ezek mellett pedig a funkcionális edzésben és nyújtásban is jártas vagyok, és nem utolsó sorban a felnőttek mellett nagyon szeretek gyerekekkel IS foglalkozni, így nagy szeretettel várom a fiatalabb generációt is az edzésekre.
Az órákon a kőkemény munka mellett kellemes hangulatot teremtek, ezeknek köszönhetően hatalmas átalakulások történnek mind fizikai, mind lelki téren. Az első órás visszahúzódó, bizonytalan, hanyag tartású lányt pár hónap alatt felváltja egy magabiztosabb, mosolygósabb, szép tartású nő, aki ráadásul még spárgázni is tud. :D
Ha szeretnéd felfedezni a határaidat, keress bizalommal! Várlak sok szeretettel az óráimra, érjük el együtt a kitűzött célokat!

Réka elérhetőségei: +36 30 1217851
Messenger: https://www.facebook.com/reka1714
E-mail: reka1714@gmail.com

Bejelentkezés Facebook

Novák Zsófia

Novák Zsófia

Exotic pole

Szia!
Szofi vagyok, a Pole Heaven exotic trénere.
Rózsaszín világomban mindig fontos szerepet töltött be a mozgás és a tánc. Rengeteg stílust kipróbáltam, mire 2014-ben végérvényesen magával ragadott a rúdtánc. Csaknem 2 évvel ezután egészségügyi okokból kifolyólag hosszabb kihagyásra kényszerültem, de ez nem rettentett el, sőt! Eltökélt szándékommá vált és erőt adott, hogy felépülve taníthassam ezt a csodálatos sportot.

2017-ben kezdtem meg edzői tevékenységemet. Az évek során a rúdtánc mellett tartottam Aerial Fittness, Aerial Hoop, Streching órákat és a személyi edző képesítést is megszereztem.
2018-ban részt vettem a PolePlay Open Rúdsport Bajnokságon, 2021-ben pedig a Pole Artistic Hungary-n indultam, ahol ezüst és bronz érmeket kaptam Exotic kategóriában.
A mozgás a lételemem, de a tánc a szenvedélyem. Ezt a szenvedélyt szeretném átadni Neked is Exotic Flow óráimon!
Várlak szeretettel, ha téged is vonz ez az igazán nőcis világ, ahol az önbizalom-növelés és a nőiességfejlesztés állandó vendég!

Szofi elérhetősége: +36 70 368 1489
Bejelentkezés exotic órára: Exotic Confidance (booked4.us)

Bejelentkezés Facebook

Simon Fanni Odett

Simon Fanni Odett

Rúdsport, Kondi

Szia!

Simon Fanni Odett vagyok, a Pole Heaven Stúdió rúdsport és showgirl trénere.
2014-ben, amikor gimnazista voltam Egerben, akkor találkoztam először a rúdsporttal. Az első edzéstől kezdve elrabolta a szívem ez a mozgásforma, ami nemcsak erősít, de szuper nőiesnek is érzem magam közben. A szerelem tehát elég korán kezdődött, és mint a szerelmeknél általában lenni szokott, én is szembetalálkoztam nehézségekkel… Iszonyat béna voltam, ha tippelnem kellene, akkor egy fél évig biztosan. Legalábbis én így éreztem, de a határtalan kitartásommal pótoltam ezt a hiányosságot.
Egyetemista éveim Budapesten töltöttem és nem volt kérdés, hogy rúdsport termet keressek magamnak. Ekkor ismerkedtem meg Krisztával, akinél jobb mentort el sem tudtam volna képzelni.
A szenvedélyem az évek alatt odáig tetőzött, hogy nem csak a saját edzésem, hanem mások segítése és ösztönzése is egyre inkább szívügyemmé vált. Elvégeztem egy fitnesz instruktor képzést, majd a Pole Heaven tréner képzését is.
Vallom, hogy tanulni sosem késő, ennek megfelelően folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legjobb verziómmal szolgálhassak a Tanítványaimnak. Óráimon törekszem a jó hangulat megteremtésére, valamint arra, hogy mindig büszkén távozz a teremből, hiszen ma is egy Superwoman/Superman voltál, megtetted a legtöbbet, amit csak magadért tehetsz.
Küzdjünk, bakizzunk, sírjunk, nevessünk, kezdjük újra, táncoljunk, erősködjünk, fejlődjünk együtt!
Várlak sok szeretettel!

Fanni elérhetőségei:
Telefon: +36 30 889 7691
E-mail: simonfanniodett@gmail.com
Messenger: www.facebook.com/fanniodett.simon

Bejelentkezés Facebook

Sebesi Kiara

Sebesi Kiara

Rúdsport, nyújtás, kondi, versenyfelkészítés

Szia!

Sebesi Kiara vagyok, a Pole Heaven rúdsport trénere.
2017 végén találkoztam a rúdsporttal először, és az volt a 2018 januári, újévi fogadalmam, hogy elmegyek az első órámra. Akkor még nem gondoltam arra, hogy annyira beleszeretek ebbe a sportba, hogy később oktatni is fogom. Nem késlekedtem, az egyetem mellett elvégeztem egy fitness instruktor képzést az IWI-nél, illetve a rúdsport tréner képzést Bartos Krisztánál.

Kiskoromtól kezdve számtalan sportot kipróbáltam már, a modern tánctól kezdve, a röplabdán keresztül mindent, de egyikben sem voltam egy kimagasló tehetség, így hamar tovább léptem, viszont a rúdtáncnál valami megváltozott bennem.
Már nem érdekelt, ha bénább voltam, ha nem ment valami elsőre. Rájöttem, hogy helyes technikával és gyakorlással hihetetlen dolgokra vagyok képes. Napról napra éreztem, hogy fejlődök, hajlékonyabb, erősebb és magabiztosabb vagyok, és ezeknek köszönhetően részt vettem több rúdsport versenyen is.

A tévhitekkel ellentétben, a rúdtánchoz / rúdsporthoz semmi előképzettség, sőt, hajlékonyság sem szükséges, a profin felépített szintrendszer által mindenki ki tud bontakozni. Szeretném átadni Neked is azt a sport iránti szeretetet, ami bennem is kialakult. Nagyon fontos számomra, hogy az edzések élvezhetőek, változatosak legyenek, és bár testileg fárasztóak, lelkileg feltöltő élményt adjanak!
Várlak szeretettel az óráimra!

Kiara elérhetőségei: +36 20 313 9656
Messenger: https://www.facebook.com/kiara.sebesi

Bejelentkezés Facebook