Rúdtánc – erő és nőiesség

Iron flag és/vagy Pleaser cipő….. Akkor most hogy is van ez?

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. december 17.

E zt a bejegyzést a Rúdsportboltban tett látogatásom ihlette. Annyira kontrasztosan, annyira szépen mutatja azt, amiről szól ez az egész, aminek TE is a részese vagy / leszel.


A bolt egyik felében a magassarkú cipők sorakoznak, a másik felében pedig az IPSF szigorú szabályzatának megfelelő fellépő ruhák.

Mindig kettős érzések kavarognak bennem ezzel az egésszel kapcsolatban.
Évek óta küzdünk azért, hogy elismerjék ezt a sportot valódi sportnak, és akkor most tényleg veszek egy Pleaser-t magamnak? Hát persze, hogy veszek! Évek óta vágyom rá, és amúgy is megérdemlem.
Ettől függetlenül a rúdsport még mindig sport marad! De igen, van egy másik része is a dolognak, ami főleg arról szól, hogy megéld azt a nőt, aki benned lakozik. Akár tetszik, akár nem tetszik, mindenkiben ott van, maximum nem vesz róla tudomást.

Nemrég hirdettem meg egy showgirl tanfolyamot, ahol pont a nőcis oldallal foglalkoztunk. Nincsenek erőelemek, csak és kizárólag a táncra koncentrálunk.
Mindig van igény az ilyesmire, hiszen az órarendben nem szerepel állandó jelleggel, viszont most annyi jelentkezés futott be, hogy egy időben két tanfolyam is folyamatban van. Nagyon meglepődtem, hogy valóban mekkora szüksége van a nőknek erre is.

Az jutott eszembe a minap, hogy van a tarotban egy kártyalap, a császárnő, vagy más néven uralkodónő. Nos, a rúdtánc pontosan azt képviseli, amiről ez a lap szól.
Egy olyan nővé válhatsz általa, aki képes uralkodni, képes teremteni, képes arra, hogy végig vigye a céljait. Elég erős ahhoz, hogy az élet viharaiban talpon maradjon, viszont ezek mellett kecses, bájos, csábító és lágy is.

Borzasztó nehéz a mai világban valóban nőnek maradni. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, viszont azt bátran merem állítani, hogy a rúdtánc az az eszköz, ami hatalmas segítséget nyújt hozzá.
 
Folyamatosan indulnak kezdő és akár haladó szintű exotic és különböző nőcis tanfolyamok a Heaven-ben, figyeld a Facebook oldalunkat a részletekkel kapcsolatban.


Ha szeretnél otthon gyakorolni, a Rúdsport elemek a gyakorlatban könyvek használatával könnyebbé teheted.
http://www.poleheaven.hu/rudsport_konyv/

Ha pedig kedvet kaptál egy szuper rúdsport órához, akkor is várunk sok szeretettel. Budapesten a 7.kerületben találsz meg minket. Infókért KATT IDE!


 

Share:

Megtekintve: