Rúdtánc edzőruha - Milyet? Hol? Mennyiért?

Te is bajban vagy, amikor rúdtánc edzőruhát szeretnél vásárolni? Gyere, segítek!

 

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. október 8.

A z egyik leggyakoribb kérdés, amit feltesznek nekem a kezdők, hogy miben kellene megjelenni az órán.
 

A rúdtánc az a nagyszerű sport, ahová nem kell hatalmas táskával érkezned, az edzőruhád bőven belefér a kis táskádba is. Amire szükséged van, az egy minél rövidebb nadrág, illetve egy sportmelltartó és egy vékony pántos felső.

Nekünk „őskövület” rudasoknak az teljesen egyértelmű, hogy milyen legyen, mennyibe kerül egy szett, és hol lehet venni, de ha kezdő vagy, komoly problémát jelenthet a megfelelő rúdtánc edzőruha beszerzése. Összegyűjtöttem neked néhány oldalt, ahonnan tudsz magadnak rendelni az igényeidnek megfelelő szettet.
 
Rúdtánc edzőruha – Olcsón
A lehető legolcsóbban a Decathlon-ban tudsz megfelelő ruhát vásárolni. Anyaga és a fazon tekintetében nem kimondottan rúdtánchoz lettek fejlesztve, de kezdésnek tökéletes választás lehet. Később, nagyjából a kezdő szint végétől viszont azt javaslom, hogy érdemes beszerezned egy olyan szettet,  ami kifejezetten rudazáshoz lett kitalálva, hiszen garantáltan a helyükön maradnak, nem csúsznak el, és semmi sem fog kilátszódni még akkor sem, ha fejjel lefelé lógsz egy olyan elemben, amit jelenleg még elképzelni sem tudsz.
 
 
Rúdtánc edzőruha – Tartós anyagból, megfizethető áron
Van a Decathlon-nak egy szuper rudas szettje. Anyag és fazon tekintetében kifejezetten rúdtánchoz lett fejlesztve. Sajnos csak fekete színben érhető el, de a tömeggyártásnak hála olcsóbb, mint a hazai tervezők termékei. Itt tudod megnézni:
 
Rúdtánc edzőruha – Márkásat, magas minőségű anyagból
Tudtad, hogy vannak magyar tervezők is, akik rudazáshoz készítenek ruhákat? Nekem van egy rakat szettem, és a kedvenceimet az MN Wear készítette. Biztos, hogy TE is találsz magadnak valót. ITT ÉRED EL!

A külföldi rudas márkák termékeit pedig a Rúdvilág oldaláról tudod a legegyszerűbben megrendelni. Egy kicsit mélyebben a zsebedbe kell majd nyúlnod, mint egy MN Wear szett esetében, viszont annyira magas minőségű anyagból vannak ezek a ruhák, hogy tényleg megéri. Nekem is van egy-egy Dragonfly, illetve RAD felsőm, amiket imádok, és évek óta hordom őket. A Rúdvilág shop-ot ITT éred el.

Rúdtánc edzőruha – Teljesen egyedit, amilyen másnak nincs, és nem is lesz
Van itt a rudas világban egy hihetetlen kreatív és tehetséges Nagy Évánk, aki olyan képzelő erővel van megáldva, hogy az agyam eldobom. Gyönyörű ruhákat varr, és tényleg mindegyik másmilyen. Főleg verseny és fellépő ruhákat szokott készíteni, de ha TE „csak” egy sima edzőruhát szeretnél, igazán extrém verzióban (színben, anyagban stb.), de nem azonnal (nagyon elfoglalt) akkor keresd fel mindenképpen. A minőség és egyediség garantált.
 
Évát a Rúdsportbolt oldalán keresztül éred el.

Ha még nem láttad az új rúdtánc vélemények, tapasztalatok kategóriánkat, akkor ITT meg tudod nézni.

Ha pedig szeretnél a tagja lenni a Heaven teamnek, akkor gyere el hozzánk órára. Budapesten a 7. kerületben várunk Téges sok szeretettel!
ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK!

Ha pedig az otthoni gyakorláshoz lenne szükséged segítségre, a Rúdsport elemek a gyakorlatban könyveket Neked találták ki.
http://www.poleheaven.hu/rudsport_konyv

Share:

Megtekintve: