Gátsik Fanni

Gátsik Fanni

Rúdsport

Szia!
 
Gátsik Fanni vagyok, a Pole Heaven rúdsport oktatója. 
Már gyerekkorom óta része az életemnek a rendszeres mozgás. Ovis koromtól kezdve sokféle sportágban kipróbáltam magam, míg végül a rúdsport mellett kötöttem ki 4 évvel ezelőtt, amit azóta is imádok. 
Mivel mindig örökmozgó voltam, ezért középiskolában döntöttem el, hogy edzőként szeretnék dolgozni, szóval jelentkeztem a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szakára, majd utána elvégeztem a ráépülő szakedzői képzést is, mindkettőt aerobik szakágban.
Az egyetemi évek alatt az aerobik-ban próbáltam ki magam, amit versenyszerűen is űztem, és ekkor találkoztam először a művészi sportágakkal.
Miután abbahagytam az aerobikot, úgy éreztem, hogy mindenképp szeretnék valami hasonló mozgásformát az életembe, ezért 2020-ban részt vettem életem első rúdsport óráján, amit az első pillanattól megszerettem, és ahogy teltek az évek, egyre jobban belemerültem, akkor jött az elhatározás, hogy szeretném oktatni is. 
Edzői pályafutásomat aerobik edzőként kezdtem, csoportos órákat tartottam, továbbá utánpótlás edzőként is dolgoztam. Később ezt felváltotta a személyi edzés, amivel azóta is foglalkozom funkcionális vonalon, és mellette rúdsportot oktatot.
Szeretném, ha megtapasztalnád, átélnéd az edzéseken azt, amit én is minden alkalommal megélek. Az a célom, hogy büszke legyél arra, amit elértél.
Óráimon garantált a vidám hangulat, de emellett persze az edzés megfelelő intenzitására is odafügyelünk.
Várlak szeretettel óráimon, örömmel segítsek megvalósítani mindazokat a célokat, amiket kitűztél! 

Bejelentkezés Facebook