Tökölyi Eszter

Tökölyi Eszter

Rúdsport

Szia!

Tökölyi Eszter vagyok a Pole Heaven rúdsport edzője.
Már kisgyermekként vonzott a sport. Sosem számítottam őstehetségnek, vagy kiemelkedő egyéniségnek. Sokáig röplabdáztam egy szuper csapat tagjaként, közösen vettük az akadályokat. Talán itt fedeztem fel először a csapatban rejlő erőt.
Felnőttként a sport kicsit hátrébb került a prioritás listán, ugyanis nemzetközi cégek képviseletében utaztam és ismerkedtem meg különböző kultúrákkal. Csillapíthatatlan kíváncsiságom és az újdonságra való éhségem ezen évek alatt váltak a részemmé.
Két gyermek büszke édesanyukája vagyok, így elmondhatom, rendkívül mozgalmas és meglepetésekkel teli mindennapok jellemzik az életemet. Egyik legjobb tulajdonságom, hogy minden helyzetet kellő humorral fűszerezve kezelek.
Mindkét gyermekem ámulatra méltó kitartással és elhivatottsággal viseltetnek a választott sportáguk iránt. Bámulattal és némi irigykedéssel néztem, hogy mennyire tudják szeretni saját sportjukat, amely sokszor buktatókkal, fájdalmakkal és kudarccal jár, és ez motivált arra, hogy átlépjem annak a stúdiónak a küszöbét, amelynek már nem csupán tagja vagyok, hanem EDZŐJE is.
Csodás és hihetetlen, hogy az általam imádott sporttág rejtelmeibe kalauzolhatom el az érdeklődőket. Átadhatom mindazt, amit 2021-óta egyfolytában tapasztalok és megélek.
Az edzéseken eldobunk minden magunkkal szemben felállított negatív megítélést.  Ismerd meg Te is, milyen áttörni az általunk felépített falon. Legyél Te is egy támogató, ösztönző csapat tagja!
Ha mégis kételkednél, vagy tartasz attól, hogy ez a sport nem neked való, esetleg azt gondolod, ehhez a mozgásformához már “túl öreg” vagy- vegyél példát rólam, aki lassan 50 évesen egyre több gyakorlásra szomjazom. Nincs akadály, bármire képesek vagyunk- csak lépj be az ajtón!
Várlak szeretettel az óráimon!

Bejelentkezés Facebook