Fehér Krisztina

Fehér Krisztina

Rúdsport

Sziasztok!

Fehér Krisztina vagyok a Pole Heaven rúdsport edzője.
Mindig is szerettem sportolni. Először főként a küzdősportok világában próbálkoztam, de sosem éreztem igazán a magaménak. Majd kipróbáltam a konditermi edzést, de ott sem éreztem magam komfortosan, mígnem 2020. januárjában elmentem életem első rúdsport órájára, ami szerelem volt első látásra.
Ahogy kijöttem az első órámról, tudtam, hogy ezt AKAROM csinálni, és nem csak hobbiként, hanem mint edző is. Sajnos a Covid közbe szólt, ám én elég kitartó voltam, és amint lehetett, tovább folytattam az edzést. Szerencsére igen gyorsan tudtam haladni a fantasztikus mentoromnak és edzőmnek, Krisztának köszönhetően. Az edzések mellett elvégeztem egy fitnesz-instruktor képzést, így elkezdhettem a rúdsport trénerképzéseket, amikből sikeres vizsgákat tettem. Ezek után Kriszta felajánlotta, hogy a Pole Heaven-ben elkezdhetem a munkásságom, én pedig nyilván azonnal igent mondtam, hiszen ez volt az álom az első órám óta.
Óriási alázattal és kitartással kezdtem ezt a sportot, ami azóta is töretlen. Az óráimon ezt a mentalitást, és az évek során megszerzett hatalmas tudásanyagot szeretném átadni Nektek.
Hozzuk ki együtt ebből a sportból és belőled is a legtöbbet!

Várlak szeretettel az óráimon!

Bejelentkezés Facebook