Sebesi Kiara

Sebesi Kiara

Rúdsport, nyújtás, kondi, versenyfelkészítés

Szia!

Sebesi Kiara vagyok, a Pole Heaven rúdsport trénere.
2017 végén találkoztam a rúdsporttal először, és az volt a 2018 januári, újévi fogadalmam, hogy elmegyek az első órámra. Akkor még nem gondoltam arra, hogy annyira beleszeretek ebbe a sportba, hogy később oktatni is fogom. Nem késlekedtem, az egyetem mellett elvégeztem egy fitness instruktor képzést az IWI-nél, illetve a rúdsport tréner képzést Bartos Krisztánál.

Kiskoromtól kezdve számtalan sportot kipróbáltam már, a modern tánctól kezdve, a röplabdán keresztül mindent, de egyikben sem voltam egy kimagasló tehetség, így hamar tovább léptem, viszont a rúdtáncnál valami megváltozott bennem.
Már nem érdekelt, ha bénább voltam, ha nem ment valami elsőre. Rájöttem, hogy helyes technikával és gyakorlással hihetetlen dolgokra vagyok képes. Napról napra éreztem, hogy fejlődök, hajlékonyabb, erősebb és magabiztosabb vagyok, és ezeknek köszönhetően részt vettem több rúdsport versenyen is.

A tévhitekkel ellentétben, a rúdtánchoz / rúdsporthoz semmi előképzettség, sőt, hajlékonyság sem szükséges, a profin felépített szintrendszer által mindenki ki tud bontakozni. Szeretném átadni Neked is azt a sport iránti szeretetet, ami bennem is kialakult. Nagyon fontos számomra, hogy az edzések élvezhetőek, változatosak legyenek, és bár testileg fárasztóak, lelkileg feltöltő élményt adjanak!
Várlak szeretettel az óráimra!

Bejelentkezés Facebook