Simon Fanni Odett

Simon Fanni Odett

Rúdsport, Nyújtás, Karika, Rúdtánc, Kondi

Szia!

Simon Fanni Odett vagyok, a Pole Heaven Stúdió rúdsport és showgirl trénere.
2014-ben, amikor gimnazista voltam Egerben, akkor találkoztam először a rúdsporttal. Az első edzéstől kezdve elrabolta a szívem ez a mozgásforma, ami nemcsak erősít, de szuper nőiesnek is érzem magam közben. A szerelem tehát elég korán kezdődött, és mint a szerelmeknél általában lenni szokott, én is szembetalálkoztam nehézségekkel… Iszonyat béna voltam, ha tippelnem kellene, akkor egy fél évig biztosan. Legalábbis én így éreztem, de a határtalan kitartásommal pótoltam ezt a hiányosságot.
Egyetemista éveim Budapesten töltöttem és nem volt kérdés, hogy rúdsport termet keressek magamnak. Ekkor ismerkedtem meg Krisztával, akinél jobb mentort el sem tudtam volna képzelni.
A szenvedélyem az évek alatt odáig tetőzött, hogy nem csak a saját edzésem, hanem mások segítése és ösztönzése is egyre inkább szívügyemmé vált. Elvégeztem egy fitnesz instruktor képzést, majd a Pole Heaven tréner képzését is.
Vallom, hogy tanulni sosem késő, ennek megfelelően folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legjobb verziómmal szolgálhassak a Tanítványaimnak. Óráimon törekszem a jó hangulat megteremtésére, valamint arra, hogy mindig büszkén távozz a teremből, hiszen ma is egy Superwoman/Superman voltál, megtetted a legtöbbet, amit csak magadért tehetsz.
Küzdjünk, bakizzunk, sírjunk, nevessünk, kezdjük újra, táncoljunk, erősködjünk, fejlődjünk együtt!
Várlak sok szeretettel!

 

Bejelentkezés Facebook