Meleg-Csontos Réka

Meleg-Csontos Réka

Rúdsport, Karika, Aerial loops, Nyújtás, Kondi

Szia!
Meleg-Csontos Réka vagyok, a Pole Heaven rúdsport és karika edzője.
Óvodás korom óta a mozgás az életem. Általános iskolás éveimben heti rendszerességgel jártam néptáncra, hip-hopra és balettra is. Táncművészeti szakgimnáziumban folytattam tanulmányaimat, ekkor találkoztam a rúdsporttal, ami a kedvenc mozgásformámmá vált. Akkor döntöttem el, hogy tanítani szeretnék, és ez lesz a hivatásom.
A középiskola elvégzése után fitnesz instruktor, majd személyi edző végzettséget szereztem, ezekkel párhuzamosan pedig rúd és karika edzői képzéseken is részt vettem. Mivel fontos számomra a minőségi, magas színvonalú oktatás, így természetesen a mai napig képzem magam.
2018 óta tanítok rúdsportot, 2020 óta pedig karikát is, ezek mellett pedig a funkcionális edzésben és nyújtásban is jártas vagyok, és nem utolsó sorban a felnőttek mellett nagyon szeretek gyerekekkel IS foglalkozni, így nagy szeretettel várom a fiatalabb generációt is az edzésekre.
Az órákon a kőkemény munka mellett kellemes hangulatot teremtek, ezeknek köszönhetően hatalmas átalakulások történnek mind fizikai, mind lelki téren. Az első órás visszahúzódó, bizonytalan, hanyag tartású lányt pár hónap alatt felváltja egy magabiztosabb, mosolygósabb, szép tartású nő, aki ráadásul még spárgázni is tud. :D
Ha szeretnéd felfedezni a határaidat, keress bizalommal! Várlak sok szeretettel az óráimra, érjük el együtt a kitűzött célokat!

Bejelentkezés Facebook