Rúdtánc vélemények, tapasztalatok - Rudasoktól (leendő) rudasoknak

Rúdtánc!? Mindenhol azt olvasni,  hogy szórakoztató, változatos, és amúgy is, ki kell próbálni, és pont. Oké, de lehetne egy kicsit bővebben?

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. december 20.

E zt a kis szösszenetet tegnap este kaptam e-mailben.
 

Az igazság az, hogy nagyon megérintett, mert hasonló cipőben jártunk Sárival (kérte, hogy az igazi nevét ne említsem). Az életem nekem is egy káosz az elmúlt hetekben, hónapokban, és a showgirl tanfolyam a legjobbkor jött.
Nekem, mint tanárnak is nagyon sokat adott, és nagyon hálás vagyok a lányoknak. Az én macskám is magához tért a tanfolyam közben.
 
 
Rúdtánc vélemények, tapasztalatok – A döntés
Kriszta meghirdette a 4 napos showgirl tanfolyamot, jelentkezni kellene.
Régóta vártam erre, csak valahogy mindig az időzítés, de kitudja mikor lesz rá legközelebb lehetőség. Hezitáltam. Nem vagyok jó passzban mostanában, rég edzettem, jöttek a kifogások, de a késztetés erősebb volt, mint a kétségek és kifogások, így befizettem a tanfolyamot.

Rúdtánc vélemények, tapasztalatok – Döglött macskából igazi vadmacska
Az első alkalom előtt úgy éreztem, hogy: Miért is kellett nekem ezt bevállalni? Fáradt vagyok és a bennem lakozó vadmacskát valahol félúton elhagytam. Nyűgös voltam.
Mindenki életében vannak mély pontok. Na, én éppen abban a gödörben ücsörögtem. Sok-sok változás: munka, magánélet, megcsappant önbizalom és a katyvasz. Ez volt a társaságom. Velük mentem az első órára, és azzal a macskával amin a kamion átment.
Csapzottan estem be az ajtón és mindennek éreztem magam csak szexinek nem. A hozott szettem egy showgirl-hez illett, viszont én inkább a láthatatlanná tévő köpenyt akasztottam volna le helyette.
Na most mi legyen?! Aztán hagytam magam sodródni. A Heavenből sugárzott valami pozitív erő, ami visszahozott az „élők” sorába. Az óra jellegéből adódóan is röpködtek a poénok, ragadós volt a jókedv, ahogy a nevetés is.
Rájöttem, mennyire hiányoztak ezek az emberek, a vicces sztorik, és a „Heaven hangulat”. Az óra közepére el tudtam csomagolni a problémáim, ami már a következő alkalmakkor automatikus volt.
 
Rúdtánc vélemények, tapasztalatok - Összegzés
Visszatekintve minden percét élveztem ennek a 4 alkalomnak és feltöltődve érzem magam, ami további energiát ad a jövőben. Tudom, hogy a Heaven-re mindig számíthatok, itt megleltem a társaságom és hobbym is, ami szilárd támaszpont a rosszabb napokon is.
Jelentem újraéledt a vadmacska. Igazán köszönöm magamnak, hogy „beiratkoztam” és persze Krisztának is, aki mindig ellát egy kis angyali segítséggel.
 
A showgirl tanfolyam margójára: "Ha az élet levág a padlóra, csak gyakorolj egy kis talajmunkát."
 
Ha TE is megosztanád a saját történeted, véleményed, tapasztalatod a rudas világgal (névvel, vagy név nélkül), akkor a blog@poleheaven.hu e-mail címre várom 300-600 szavas üzeneted.

Ha pedig kedvet kaptál te is egy szuper, nőcis, rudas tanfolyamhoz, akkor csekkold a Facebook oldalunkat az éppen aktuális lehetőségekért.

Share:

Megtekintve: