Rúdtánc vélemények, tapasztalatok - Rudasoktól (leendő) rudasoknak

Rúdtánc!? Mindenhol azt olvasni,  hogy szórakoztató, változatos, és amúgy is, ki kell próbálni, és pont. Oké, de lehetne egy kicsit bővebben?

Bartos Kriszta

Bartos Kriszta

2018. december 20.

E zt a kis szösszenetet tegnap este kaptam e-mailben.
 

Az igazság az, hogy nagyon megérintett, mert hasonló cipőben jártunk Sárival (kérte, hogy az igazi nevét ne említsem). Az életem nekem is egy káosz az elmúlt hetekben, hónapokban, és a showgirl tanfolyam a legjobbkor jött.
Nekem, mint tanárnak is nagyon sokat adott, és nagyon hálás vagyok a lányoknak. Az én macskám is magához tért a tanfolyam közben.
 
 
Rúdtánc vélemények, tapasztalatok – A döntés
Kriszta meghirdette a 4 napos showgirl tanfolyamot, jelentkezni kellene.
Régóta vártam erre, csak valahogy mindig az időzítés, de kitudja mikor lesz rá legközelebb lehetőség. Hezitáltam. Nem vagyok jó passzban mostanában, rég edzettem, jöttek a kifogások, de a késztetés erősebb volt, mint a kétségek és kifogások, így befizettem a tanfolyamot.

Rúdtánc vélemények, tapasztalatok – Döglött macskából igazi vadmacska
Az első alkalom előtt úgy éreztem, hogy: Miért is kellett nekem ezt bevállalni? Fáradt vagyok és a bennem lakozó vadmacskát valahol félúton elhagytam. Nyűgös voltam.
Mindenki életében vannak mély pontok. Na, én éppen abban a gödörben ücsörögtem. Sok-sok változás: munka, magánélet, megcsappant önbizalom és a katyvasz. Ez volt a társaságom. Velük mentem az első órára, és azzal a macskával amin a kamion átment.
Csapzottan estem be az ajtón és mindennek éreztem magam csak szexinek nem. A hozott szettem egy showgirl-hez illett, viszont én inkább a láthatatlanná tévő köpenyt akasztottam volna le helyette.
Na most mi legyen?! Aztán hagytam magam sodródni. A Heavenből sugárzott valami pozitív erő, ami visszahozott az „élők” sorába. Az óra jellegéből adódóan is röpködtek a poénok, ragadós volt a jókedv, ahogy a nevetés is.
Rájöttem, mennyire hiányoztak ezek az emberek, a vicces sztorik, és a „Heaven hangulat”. Az óra közepére el tudtam csomagolni a problémáim, ami már a következő alkalmakkor automatikus volt.
 
Rúdtánc vélemények, tapasztalatok - Összegzés
Visszatekintve minden percét élveztem ennek a 4 alkalomnak és feltöltődve érzem magam, ami további energiát ad a jövőben. Tudom, hogy a Heaven-re mindig számíthatok, itt megleltem a társaságom és hobbym is, ami szilárd támaszpont a rosszabb napokon is.
Jelentem újraéledt a vadmacska. Igazán köszönöm magamnak, hogy „beiratkoztam” és persze Krisztának is, aki mindig ellát egy kis angyali segítséggel.
 
A showgirl tanfolyam margójára: "Ha az élet levág a padlóra, csak gyakorolj egy kis talajmunkát."
 
Ha TE is megosztanád a saját történeted, véleményed, tapasztalatod a rudas világgal (névvel, vagy név nélkül), akkor a blog@poleheaven.hu e-mail címre várom 300-600 szavas üzeneted.

Ha pedig kedvet kaptál te is egy szuper, nőcis, rudas tanfolyamhoz, akkor csekkold a Facebook oldalunkat az éppen aktuális lehetőségekért.

Share:

Megtekintve: