Lánybúcsú feladatok

Közeledik a nagy nap, te pedig szeretnéd a legjobb programot összeállítani a barátnődnek? Szeretnél valami egyedit, ami az egész csapatot összehozza?

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. április 9.

L ánybúcsú feladatokat nem nehéz találni, ezernyi ötlet és lista kering az interneten, viszont valóban egyedi és kreatív lánybúcsú programot nehéz összeállítani. Amivel biztos, hogy felejthetetlenné teheted a menyasszony napját, az pedig egy rúdtánc partyóra.  
 

Lánybúcsú feladatok - Hogyan is néz ki egy lánybúcsús partyóra? Mit fogtok csinálni?
Egy ilyen  program 60 vagy 90 perces, és ez alatt az idő alatt általában egy mini koreográfiát tanítanak be nektek. Ez kellően csajos és laza. Teljesen egyszerű és alap rúdtánc gyakorlatok  és mozdulatok vannak, így mindenki meg tudja csinálni. Lehet közben fotózni, videózni, nagyokat nevetni, pezsgőt inni. Ezen az órán a tréner is lazább, hiszen a lényeg, hogy a buli hangulat megmaradjon.
Azt tapasztalom, hogy egy ilyen program elején még egy kicsit feszültebb a hangulat, hiszen senki sem tudja, hogy milyen is lesz, hogyan fog ez menni, és azt is látom, hogy ez az első 10 perc után megváltozik, kinyílik a „kincsesláda”, együtt nevetünk magunkon.Edzőként én nagyon élvezem ezeket a különleges pillanatokat.
KUKKANTS BELE!


 
További információk: www.poleheaven.hu/partyora


Lánybúcsú feladatok – 1 + 1 további feladat tipp
Remek ötlet az órán tanult koreográfiát összekötni egy későbbi feladattal. Vannak Budapesten olyan szórakozóhelyek, ahol van rúd, így akár a menyasszony egyik feladata lehet az este további részében az is, hogy adjon elő fél percet a koreográfiából.
Amiért még mindenképpen érdemes, az a lesz mit mesélni az unokáknak, hogy volt egyszer egy ilyen is, vagy akár a lagzin is be lehet mutatni az órán készült videót a vendégeknek.
Lehetséges, hogy elfogult vagyok, hiszen imádom a rúdtáncot, azt az egészet, amit ez képvisel, de jobb csajos lánybúcsús programot elképzelni sem tudok.
Természetesen ez csak egy része a napnak, ezen kívül még rengeteg olyan dolog van, ami összehozza a csapatot. Hogy segítsem a készülődést, kutattam egy kicsit az interneten, és ami nagyon megfogott, az a http://lanybucsufeladatok.hu. Rengeteg cikket, ötletet, feladatsort találni az oldalon. Mindenképp nézd meg, ha most tervezel lánybúcsú feladatsort.

Amennyiben szeretnéd egy igazán profi csapatra bízni a bulit, akkor pedig ajánlom figyelmedbe az Eventworld csapatát. Ezen a linken találsz róluk információt: https://www.eventworld.hu/lanybucsu

Ha pedig szeretnél egy szuper lánybúcsú partyórát, akkor várunk sok szeretettel!
Keress minket bizalommal e-mailben: info@poleheaven.hu vagy telefonon.

Share:

Megtekintve: