A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? (4. rész)

Nyakunkon a bikini szezon, viszont sosem késő elkezdeni formálni az alakod. A nagy kérdés, hogy a rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? 

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. június 25.

A z előző 3 bejegyzésemben írtam nektek arról, hogy a rúdtánc bizony fogyaszt és izmosít, megnéztük a leggyakoribb „kiszállási pontokat is, és olvashattatok Kláriról, aki a rúdtánc segítségével szabadult meg jó pár kilótól.
 

Ha lemaradtál róluk, itt tudod megnézni:
1.rész
2. rész
3. rész

A mostani bejegyzésemben az érem másik oldalának szeretnék kedvezni, azoknak, akik nem fogyni, hanem hízni (jól olvasod) szeretnének.

E téren az egyik leghitelesebb emberrel, Fruzsival beszélgettem.

 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? - Mikor kezdtél rúdtáncolni és miért?
2015 decemberében kezdtem el rendszeresen rúdsportra járni, egy barátnőm unszolására. 
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? - Mennyi idő után vetted észre a változást a testeden?
Már az első hónapokban észrevettem változásokat. Kitartóbb és fittebb lettem, jól aludtam, nőtt az étvágyam is és elkezdtem izmosodni.
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? - Milyen rendszerességgel edzel?
Az első hónapban heti egyszer jártam rúdsportra és heti egyszer karikára. A későbbiekben ez megváltozott, heti 5 rúdsport órára jártam, amit még kiegészítettem heti 1-2 nyújtással, valamint heti egy kondi órával.
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? – Milyen étrendet követsz az edzés mellett? Szedsz valamilyen táplálék kiegészítőt ahhoz, hogy izmosabb legyél?
Próbálom betartani, hogy napi 5x rendszeresen egyek, nagyjából ugyanabban az időpontban. Próbálok egészségesen étkezni, figyelni arra, hogy mit eszek, de normál keretek között megengedem magamnak az édességet is, ezek mellett napi 2x tömegnövelőt is iszom, egyet reggel, egyet edzés után vagy napközben.
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? –  Mi a legnagyobb dolog, amit kaptál ettől a sporttól?
Annak köszönhetően, hogy sikerült felszednem pár kilót sokkal csinosabbnak érzem magam, 
Sportos lett a testalkatom. Ha rám néznek már nem vékonynak látnak, és ezt nem csak a közeli ismerőseimtől kapom meg, hanem idegenektől is, ezért az önbizalmam is visszajött, sikeresebb vagyok az életem minden területén.
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? –  Miért ajánlanád azoknak, akik hozzád hasonlóan nehezen építenek izmot?
Amellett, hogy hamar észrevehető a változás, teljes mértékben megunhatatlan. Mindig van hova fejlődni, mindig van egy újabb cél.
 
A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? –  Mindenkit a kilók érdekelnek, tehát mennyit "híztál"?
Pontos számot nem tudok mondani, nem vagyok az a mérlegre álló típus. A változást inkább a ruháimon vettem észre. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy bizony kihíztam a kedvenc ruhadarabjaimat, lazítani kellett az öveimen, jobban feszülnek rajtam a pólók és a bikini is jobban áll.

A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? –  Van még valami, amit megosztanál velünk? 
Vigyázz, mert a rúdsport függőséget okoz!

 

Ha kedvet kaptál egy szuper rúdsport edzéshez, akkor várunk Téged sok szeretettel Budapesten a 7. kerületben, a Wesselényi utcától pár percre.
Érdekelnek a részletek!

 

Share:

Megtekintve: