A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság? (1. rész)

Nyakunkon a bikini szezon, viszont sosem késő elkezdeni formálni az alakod. A nagy kérdés, hogy a rúdtánc fogyaszt vagy izmosít?
 

Kozák-Bartos Kriszta

Kozák-Bartos Kriszta

2018. június 4.

N ők milliói küzdenek azzal, hogy nem elégedettek magukkal. Két nagy táborra oszthatjuk a hölgyeket. Vannak azok, akik úgy érzik, túlsúlyosak, és vannak azok, akik túl vékonynak diagnosztizálják magukat. Mindegyikre tudok példát a környezetemben, egy közös van bennük, hogy változtatni szeretnének.
 

Szerencsére a „tökéletes” alak képe a köztudatban kezd átalakulni, a modellügynökségek is kezdik előtérbe helyezni a nőiesen izmos alkatot. A rúdtánc egy tökéletes eszköz ahhoz, hogy egészséges, nőies, mégis izmos, tónusos alakkal büszkélkedjünk.

Mindegy, hogy a testzsír százalékod szeretnéd csökkenteni, vagy azt szeretnéd elérni, hogy „pálcika” jelző helyett a definiált izmaid csodálják, a rúdtánc egy szuper választás. Azt viszont tudnod kell, hogy megfelelő étrend nélkül az izomépítés és a testzsír csökkentése is kudarcra van ítélve.

Mindegy, hogy mi a végcél, ami mindkét esetben fontos, hogy kerüld a cukrot, a félkész termékeket, illetve a „fehérlisztes” dolgokat. Egyél húst, halat, sok zöldséget, gyümölcsöt, és igen, szénhidrátot is, aminek a mennyisége viszont attól függ, hogy mi a célod.
Alapvetően nem egy fitneszmodell versenyre készülsz, így heti egy csalás is beleférhet, természetesen normális keretek között tartva.

Ha szeretnél egy valóban személyre szabott, a céljaidnak megfelelő étrendet, akkor ajánlom figyelmedbe Iván Gabit, akit itt érsz el:
 
Kijelenthetjük, hogy a rúdtánc fogyaszt és izmosít is. Az út nem egyszerű, de bármilyen sportba kezd az ember, szüksége van egy jó adag kitartásra. Nincs ez máshogy a rúdtánc esetében sem.

„A rúdtánc fogyaszt vagy izmosít? Mi az igazság?” sorozat következő részében megnézzük a leggyakrabban előforduló problémákat egy sportmúlttal nem rendelkező, alapvetően vékony, vagy plusz kilókkal küzdő nő esetén. Itt éred el a bejegyzést:

A 3. és 4. részben pedig elhozok nektek 2 nőt, Fruzsit és Klárit, akiket személyesen ismerek, és végigasszisztáltam a változásukat. Mindketten küzdöttek azzal, hogy elfogadják magukat. Mára bátran állíthatom, hogy két tökéletesen elégedett szupergirl néz a tükörbe.
 
Ha te is teljesen kezdő vagy, és még gondolkodsz azon, kipróbáld-e ezt a gyönyörű sportot, van két előző bejegyzésem, amit érdemes átolvasnod. 
1. bejegyzés
2. bejegyzés


Amennyiben kedvet kaptál egy szuper rúdsport edzéshez, akkor várunk Téged sok szeretettel Budapesten a 7. kerületben a Wesselényi utcától pár percre!
Érdekelnek a részletek!


Kérdésed lenne? Várom üzeneted a blog@poleheaven.hu e-mail címre.

Share:

Megtekintve: